fbpx

Prevoz do i od Aerodroma Beograd

Polasci sa Vaše adrese tokom celog dana u terminu usklađenom sa Vašim avionskim letom. Pouzdani vozači i udobna vozila. Rezervišite svoj transfer do aerodroma već sada.

O2 Travel Beograd Vam sa zadovoljstvom nudi uslugu prevoza do i od Aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu. Profesionalni i iskusni vozači, udobna vozila i termini usklađeni sa Vašim avionskim letom. Rerzervišite transfer slanjem upita putem sajta.

Prevoz do aerodroma

Sve potrebne informacije o prevozu od i do aerodroma u Beogradu možete pronaći u nastavku. Turistička agencija O2 Travel nudi uslugu privatnog transfera – prevoza udobnim i modernim vozilima samo za Vas, u skladu sa Vašim željama i potrebama. Naše vozilo dolazi na Vašu adresu u dogovoreno vreme i u skladu sa terminom Vašeg dolaznog leta na Aerodrom Beograd očekuje Vas na dolaznom terminalu beogradskog aerodroma.

Transfer od i do aerodroma možete zakazati u bilo koje doba dana, kao i sa adrese u svim delovima Beograda.

Garantujemo Vam udobnost, tačnost i profesionalnost naših vozača.

Cena prevoza do Aerodroma Beograd

Cena transfera sa adrese do Aerodroma “Nikola Tesla” i od beogradskog aerodroma do grada može varirati u zavisnosti od toga koja je Vaša polazna odnosno dolazna adresa u gradu. Okvirna cena prevoza po smeru iznosi 25€ (2800 dinara) i važi za transfere za do četiri putnika. Za polaske i dolaske do udaljenijih delova Beograda, cena može biti za nijansu viša, te Vas molimo da uz konkretnu adresu pošaljete upit u nastavku.

Rezerviši transfer

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Izaberite tip transfera