fbpx

Upoznajte O2 Travel

11O2 Travel Beograd, turističke agencije Beograd

O nama

O2 Travel je turistička agencija sa sedištem u Beogradu, specijalizovana za rezervacije hotela i apartmana u Albaniji, kao jednoj od vodećih destinacija za letovanje poslednjih godina. Uz ponudu letnjih destinacija, O2 Travel nudi brojna city break i putovanja u evropske prestonice, izlete po Srbiji i zemljama regiona, kao i uslugu rezervacije avio karata. O2 Travel poseduje licencu za organizatora putovanja OTP 6/2024.

Jednostavno i pouzdano - sve online!

Tim O2 Travel se od samog početka trudi da klijentima omogući jednostavan, pouzdan i povoljan način za rezervaciju usluga, zbog čega je naš fokus od starta prodaja na daljinu, bez ikakve potrebe za fizičkim kontaktom sa našim agentima.

Proces rezervacije online je jednostavniji, podjedako pouzdan, a sve završavate iz svog doma putem elektronske komunikacije sa našim agentima.

Naša vizija je da u vremenu savremenih digitalnih tehnologija, kao turistička agencija pratimo svetske trendove i omogućavamo našim klijentima da na što jednostavniji način pronađu, odaberu i rezervišu putovanje ili hotel koji im se dopada.

Mi smo specijalizovani za letovanje u Albaniji

Turistička agencija O2 Travel nastala je kao nastavak razvoja turističkog portala Albanija.rs – prvog online vodiča na srpskom jeziku za letovanje u ovoj zemlji i platformi na kojoj najveći broj putnika iz Srbije pronalazi svoj hotel za odmor i informiše se o letovanju u ovoj, za turiste iz Srbije, novoj omiljenoj destinaciji za letnji odmor.

O2 Travel danas nudi 100+ proverenih i kvalitetnih hotela i apartmana širom obale Albanije i predstavlja vodeću domaću turističku agenciju kada su u pitanju putovanja i letovanje u Albaniji. Osim putnika iz Srbije, poverenje nam ukazuju i klijenti iz zemalja regiona, ali i građana našeg regiona koji žive u zemljama Evrope.

Tradicionalne i nove destinacije

Iako smo kao vodeća turistička agencija za letovanje u Albaniji primarno fokusirani upravo na ovu destinaciju, trudimo se da našim klijentima ponudimo i putovanja na tradicionalne, već poznate destinacije koje putnici rado biraju.

Osim letovanja, u našoj ponudi nalaze se city break putovanja, ture po gradovima Evrope, zimovanja, dok zahvaljujući uspešnoj saradnji sa partnerskim agencijama sa ponosom možemo ponuditi i putovanja na daleke destinacije.

Naši agenti su u svakom trenutku na raspolaganju i za pronalazak najpovoljnijih avionskih karata za destinacije širom sveta.

Mediji o nama

Priče domaćih i stranih medija o nama, kao i našem specijalizovanom sajtu za rezervacije hotela – Albanija.rs.

Utisci i iskustva 1000+ klijenata koji su svoje letovanje, hotel ili avionsku kartu rezervisali uz O2 Travel.

 • Dragan
  Letovanje u Albaniji

  Javljam vam se iz hotela u Ksamilu. Da vam se zahvalim, sve je ok, jako uredan hotel na samoj plaži, ležaljke besplatne, sve kako je bilo rečeno. Sve preporuke za vas i za ovaj smeštaj, hvala na pomoći!

   

 • Damir
  Letovanje u Albaniji

  Preko vaše agencije sam boravio u Golemu. Samo želim da vam se zahvalim i da vam kažem da sam mnogima prenio utisak i savjetovao ih da preko vas uplate ljetovanje. Hotel je brutalno dobar!

 • Nebojša
  Letovanje u Albaniji

  Želeo bih samo na kraju da se zahvalim Vama i kolegama iz agencije za predivno letovanje. Preporuka je zaista bila na mestu i siguran sam da se čujemo uskoro za naredno letovanje.

   

 • Sanja

  Želim samo da se zahvalim na Vašoj profesionalnoj usluzi. Sve je proteklo kako treba i sve je bilo super. Sobe, osoblje, doručak. Sve pohvale, za celokupni utisak veliko 5 od mene!

 • Amar

  Želim da vam se zahvalim na predivnom letovanju koje smo imali zahvaljujući vašoj agenciji. Utisci su nam još sveži ali predivni. Veliki pozdrav za vas i nadam se da ćemo nastaviti saradnju za neku novu destinaciju.

 • Damir

  Preko vaše agencije sam boravio u Fafa Premium hotelu u Golemu. Samo želim da vam se zahvalim i da vam kažem da sam mnogima prenio utisak i savjetovao ih da preko vas uplate ljetovanje. Hotel je brutalno dobar.

 • Jelena i Boris

  Pri povratku iz Albanije, imamo samo reči hvale, ljubaznost i gostoprimstvo na prvom mestu. Dodao bih i da je higijena zadovoljavajuća, predivno more i prelepe uspomene. Hvala puno i sve preporuke!

Pišite nam

Boris Firicki
kontakt@o2travel.rs

Fiona Jelići
fiona@o2travel.rs

PIB: 113493158
MB: 21877000
Broj računa (RSD): 160-6000001637868-77
IBAN: RS35160600000163795607
Šifra delatnosti: 7911 – Delatnost putničkih agencija

Licenca OTP 6/2024

Bulevar Maršala Tolbuhina 27, Beograd
+381 60 0225 028
kontakt@o2travel.rs

Radno vreme službe rezervacija: PON-PET 09:00 – 17:00

Opšti uslovi putovanja
Garancija putovanja
Putno zdravstveno osiguranje