fbpx

Albanija

Letovanje u Albaniji 2023.

Hoteli i apartmani u Albaniji

Rezervacije hotela i apartmana širom Albanije po najpovoljnijim cenama na specijalizovanom sajtu za letovanje u Albaniji – Albanija.rs. Izaberite destinaciju i rezervišite jednostavno i pouzdano.

Letovanje u Albaniji poslednjih nekoliko godina među turistima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i drugih zemalja regiona veoma je popularno, pre svega zahvaljujući jednostavnom dolasku, prelepim plažama Jadranskog i Jonskog mora, kao i povoljnim cenama koje su i do 30% niže u odnosu na druge letnje destinacije.

Do letovališta Albanije putnici iz Srbije najčešće putuju preko Kosova, odnosno rutom koja je najvećim delom autoput, te je dolazak jednostavan.

Kada su u pitanju najpopularnija letovališta, turisti rado biraju Drač, kao letovalište na Jadranskom moru, zatim Valonu i mala mesta u okolini koja se nalaze na samoj granici Jadranskog i Jonskog mora, kao i popularna mesta Ksamil, Saranda, Himara i Borš koja se nalaze u jonskoj regiji.

Za one koji više vole peščane plaže blagog nagiba, kao i hotele sa bazenima i all inclusive uslugom, najčešći izbor je Drač, ujedno i letovalište najbliže Srbiji. Sa druge strane, za one koji vole duh Jonskog mora i plaže sa prelepom, tirkiznom bojom mora – tu je jug Albanije do kojeg se putuje oko 2 do 3 sata duže nego do Drača.

Pogledajte ponudu i detalje na sajtu Albanija.rs i rezervišite svoj smeštaj za letovanje već sada.